Az étterem
Az étterem
Az étterem
Az étterem
Az étterem

Az étterem

A tavasz első napján, az első fecskék megérkezésével megnyitjuk a Felsőtó Vendéglőt a somogyhatvani Felső Horgásztó partján!

Folyamatosan fejlődtünk, alakultunk a hozzánk betérő vendégeink igényeihez igazodva, mára kiteljesedtünk: 50 fős vendéglőt alakítottunk ki kellemes, a megszokott családi hangulatban. Az étterem nagy terasza remek lehetőséget biztosít arra, hogy a tó fodrozódó vizét nézve, a panorámában gyönyörködve költse el ebédjét vagy vacsoráját Nálunk! Akár egy horgászat részeként!

Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor nem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is jó néhány ismerős finomságon dolgoznak a konyhában. Pincérünk pedig csak azt várja, hogy Ön lapozzon, válogasson kedvére, és találja meg, hogy mivel tudunk ma leginkább a kedvében járni.

De kínálatunk messze több, mint amit az étlapunk oldalain olvashat.Nincs az étlapon a figyelmesség és kedvesség, ahogyan a hozzánk először betérőket kínáljuk hellyel, nincs rajta mindezen túl a viszontlátás öröme, amellyel a visszatérő vendéget fogadjuk. És nincs rajta az elégedettség sem, amelyet reményeink szerint Ön érez majd, amikor eszébe jutnak a nálunk töltött órák.

Jó szívvel ajánljuk baráti összejövetelek és találkozások, eszmecserék, szülinapok, névnapok, esküvők és osztálytalálkozók lebonyolítására éttermünket.

A Felsőtó vendéglő olyan étterem, ahol minden azért van, hogy Ön jól érezze Magát!

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy napról napra többet nyújtsunk vendégeinknek. Ha már jobban szeret majd nálunk (l)enni, mint otthon, akkor értük el mi is a célunkat.

Reméljük, megtisztel bennünket a jövőben!

A Felsőtó Vendéglő csapata